Wielkanoc przed nami. Czas  duchowych przeżyć ale też  kulinarnych atrakcji. Przy jakim stole zasiądziemy w tym roku? Co na nim znajdziemy ? Tradycyjny żur , drożdżową babę, jaja w majonezie i pieczone mięsiwo? A może to okazja do eksperymentów? Czy królować będą podkarpackie przysmaki i skąd się bierze różnorodność naszej regionalnej kuchni. M.in. o tym Janusz Jaracz rozmawiał z gośćmi programu. Są to: Zofia Gałucha szefowa Koła Gospodyń Wiejskich w Nowej Wsi, mistrz kulinarny Marcin Purgacz nauczyciel w Zespole Szkół Gospodarczych w Rzeszowie , ambasador marki Podkarpackie Smaki, oraz znawca i popularyzator kuchni podkarpackiej animator szlaku kulinarnego Podkarpackie Smaki  Krzysztof Zieliński

Oceń ten artykuł
(1 głos)

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Potrzebujesz pomocy? kliknij tutaj